Sähköinen esite

Onko sinulla kysymyksiä?

Maatalous-, puutarha-ja kotieläintalousalan työntekijän oleskelulupa – EURES-seminaari työnantajille ke 11.1.2017

Maatalous-, puutarha-ja kotieläintalousalan työntekijän oleskelulupa – EURES-seminaari työnantajille ke 11.1.2017

21.12.2016 Suomen Sikayrittäjät ry.

TERVETULOA Varsinais-Suomen TE-toimiston EURESin (European Employment Services) ja Kansainvälisen työvälityksen järjestämään seminaariin keskiviikkona 11.1.2017 klo 12 Marina Palace -hotellissa Turussa.

Tilaisuus järjestetään erityisesti maa- ja puutarhatalouden sekä kotieläintalouden lounaissuomalaisille työnantajille. Seminaarin pääaiheena on työntekijän oleskeluluvan hakeminen ja asian käsittely Pirkanmaan TE-toimistossa. Paikalle saapuu asiantuntija Tampereelta ja hänelle voi myös lähettää kysymyksiä etukäteen pohdittavaksi, osoitteella: tuula.matikainen@te-toimisto.fi. Maahanmuuttovirastosta ei kukaan päässyt paikalle viraston suuren työkuorman takia.

Seminaarissa kuullaan mielenkiintoinen puheenvuoro Heikkilän tilan emännältä Johanna Suokiveltä, joka on rekrytoinut pitkään työvoimaa ns. kolmansista maista työluvalla, EURES-työnvälityksen kautta EU-alueelta sekä myös kotimaasta eri tavoin. Hän on hankkinut EURES-palvelun kautta työpaikkasuomen koulutusta ulkomaisille työntekijöilleen. Johannalla on erittäin mielenkiintoisia näkemyksiä työvoiman hankinnasta ja sitouttamisesta työnantajaan. Kannattaa tulla kuulolle.

Esittelemme myös EURESin työnvälityspalvelun sekä kansainvälisen rekrytoinnin tukipalveluja työnantajille, kuten esimerkiksi työpaikkasuomi-koulutuksen.

Seminaarin kahvituksineen tarjoaa Työvoiman Liikkuvuus Euroopassa (ESR)-hanke.

Ilmoittaudu tästä: https://link.webropolsurveys.com/S/D6EB5736725C487D   

Viimeistään 3.1.2017 mennessä.

Evästeet