Sähköinen esite

Onko sinulla kysymyksiä?

Koulutusta uusista eläinten hyvinvointikorvauksen ehdoista

Koulutusta uusista eläinten hyvinvointikorvauksen ehdoista

03.01.2023 Suomen Sikayrittäjät ry.

Webinaari sikatilojen ehdoista ti 24.1.

Suojaa SiKana -hanke järjestää yhteistyössä Suomen Sikayrittäjien ja Suomen Siipikarjaliiton kanssa webinaarit uudistuneista eläinten hyvinvointikorvauksen ehdoista. 

Sikatilojen hyvinvointikorvaukset -webinaari ti 24.1. klo 14-15

Sikatilojen hyvinvointikorvauksen toimenpiteisiin on tullut isoja muutoksia vuoden 2023 alusta alkaen. Tule kuulemaan uudistuneista toimenpiteistä Suomen Sikayrittäjien ja Suojaa SiKana -hankkeen järjestämään webinaariin ti 24.1. klo 14-15. Webinaari on kaikille avoin ja maksuton. 


Ilmoittautuminen päättyy maanantaina 23.1. Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse Teams-linkki, jonka kautta voi osallistua koulutukseen. 

Ilmoittautuminen: https://forms.office.com/e/GFcnpfq7bG

 

Siipikarjatilojen hyvinvointikorvaukset -webinaari ke 18.1. klo 14-15

Siipikarjatilojen hyvinvointikorvauksen toimenpiteisiin on tullut muutoksia vuoden 2023 alusta alkaen. Tule kuulemaan uudistuneista toimenpiteistä Suomen Siipikarjaliiton ja Suojaa SiKana -hankkeen järjestämään webinaariin ke 18.1. klo 14-15. Webinaari on kaikille avoin ja maksuton. 


Ilmoittautuminen päättyy tiistaina 17.1. Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse Teams-linkki, jonka kautta pääsee osallistumaan koulutukseen. 

Ilmoittautuminen: https://forms.office.com/e/4TRgNcR7KM

Evästeet